Papillotten van victoriabaars met gedroogde tomaatjes

Ingrediëten inbegrepen in de box

pastinaak
600 g
600 g
teentje knoflook
0,75 st
0,75 st
ajuin
1,5 st
1,5 st
halfgedroogde tomaten
75 g
75 g
butternutblokjes
450 g
450 g

Bereiding

  • 1
    1.

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pastinaak en versnijd hem in blokjes (van ongeveer 2cm). Doe de blokjes pastinaak en pompoen 15 tot 20 minuten in ziedend water en laat ze koken tot ze gaar zijn en mals genoeg om te pletten. Giet de groenten af wanneer ze gaar zijn en laat ze uitlekken. Doe ze daarna opnieuw in de kookpot en plet ze tot puree met behulp van een pureestamper of vork. Kruid af met peper en zout

  • 2
    2.

    Schil de gele ajuin en snijd hem in kleine stukjes. Snijd de gedroogde tomaten eveneens in stukken. Spoel de vis af onder stromend water en dep hem droog.

  • 3
    3.

    Voorzie één (1) blad bakpapier per persoon. Leg op elk blad gele ajuin, een portie vis en gedroogde tomaatjes. Kruid af met peper en zout en voeg een scheut olijfolie toe. Sluit de papillotten hermetisch af en leg in ze in een ovenschaal of op de bakplaat. Laat een tiental minuten garen. Dien de warme papillotten van wijting met gedroogde tomaatjes op samen met de puree

Composants Valeur pour 100g