Fishstick met tartaar, spinaziesalade en gebakken aardappeltjes

Ingrediƫnten inbegrepen in de box

spinazie
50 g
50 g
aardappelen
200 g
200 g
peterselie
3 g
3 g
pollakfilet
1 st
1 st
komkommer
1/4 st
1/4 st
verse bieslook
3 g
3 g
augurk
15 g
15 g
mayonaise ei-mosterd

Niet inbegrepen in de box

olijfolie
peper
zout
arachideolie

Bereiding

  • 1
    1

    Bak de pollakfilets in de pan met de arachideolie, op een zacht vuurtje. Bak intussen ook de aardappeltjes op.

  • 2
    2.

    Snij de komkommer in schijfjes en meng onder de spinazie. Kruid met peper en zout en bedruppel met olijfolie.

  • 3
    3.

    Hak de peterselie, de gepelde rode ui, de bieslook en de augurk fijn en meng onder de mayonaise. Serveer de fishsticks met de aardappeltjes, de spinaziesalade en de tartaar.

Voedingsstoffen Voedingswaarden