Pasta met gebakken courgette en mozzarella

Ingrediëten inbegrepen in de box

basilicum
3 g
3 g
teentje knoflook
0,25 st
0,25 st
penne rigate
125 g
125 g
courgette
0,5 st
0,5 st
salie
1 st
1 st
sjalot
0,25 st
0,25 st
buffelmozzarella
65 g
65 g

Niet inbegrepen in de box

olijfolie
zout

Bereiding

  • 1
    Step 1

    Kook de pasta in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af.

  • 2
    Step 2

    Snij de courgette overlangs doormidden en daarna in schijfjes. Snipper de salie fijn. Pel de knoflook en de sjalot en snipper ze. Fruit de knoflook en de sjalot in 2 el olijfolie. Giet de courgette en de salie erbij en bak op een hoog vuur. Breng op smaak met zout en cayennepeper.

  • 3
    Step 3

    Meng de pasta met de courgette, de basilicumblaadjes en de verkruimelde mozzarella. Dien onmiddellijk op.

Composants Valeur pour 100g