Winterse bulgursalade met gegrilde groenten en camembert uit de oven

Ingrediëten inbegrepen in de box

ajuin
0,5 st
0,5 st
ciabatta
1/3 st
1/3 st
teentje knoflook
0,5 st
0,5 st
broccoli
bulgur
50 g
50 g
zoete aardappel
0,5 st
0,5 st
rode paprika
1/3 st
1/3 st
camembert
0,5 st
0,5 st
rozemarijn
2 g
2 g
veenbessen
01/02/20 el
01/02/20 el
pecannoten
15 g
15 g

Niet inbegrepen in de box

olijfolie
peper
zout

Bereiding

  • 1
    1.

    Verwarm de oven voor op 200°C. Bak het brood volgens de instructies op de verpakking. Kook de bulgur gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking. Schil de zoete aardappel. Snij samen met de paprika in hapgrote stukken. Snij de ui in halve maantjes. Doe alle groenten in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie, peper en zout en bak +/-25 min. in de oven.

  • 2
    2.

    Pel de knoflook en snij in plakjes. Haal de kaas uit de folie en leg hem terug in het doosje. Kerf met een scherp mesje de bovenkant in en duw de rozemarijnnaaldjes en knoflook in de kaas. Besprenkel met olijfolie, peper en zout. Schuif de kaas (in het doosje!) in de oven en laat in ongeveer 15 min. smelten in de oven.

  • 3
    3.

    Giet de bulgur af en meng er een geutje olijfolie, de veenbessen, pecannoten en gegrilde groenten onder. Kruid met peper en zout. Serveer met de camembert en het brood.

Composants Valeur pour 100g