Savooikool-curry met hardgekookt eitje

Ingrediƫnten inbegrepen in de box

ajuin
0,25 st
0,25 st
groentebouillonblokje
0,5 st
0,5 st
koriander
3 g
3 g
ei
1 st
1 st
rijst
75 g
75 g
savooikool
100 g
100 g
broccoli
100 g
100 g
gele currypasta
1 el
1 el
kokosmelk
200 ml
200 ml
kikkererwten
100 g
100 g

Niet inbegrepen in de box

water
150 ml
150 ml
zout
arachideolie

Bereiding

  • 1
    1.

    Snij de savooikool klein. Snipper de ui en bak glazig in arachideolie. Voeg de kool en broccoli toe en roerbak 10 min.

  • 2
    2.

    Voeg de currypasta toe en laat 1 min. mee bakken. Blus met de kokosmelk en het water, brokkel er de bouillon bij en laat op een zacht vuur 10 min. sudderen. Kook de eieren in 8 min. hard. Kook de rijst gaar in gezouten water.

  • 3
    3.

    Spoel de kikkererwten, schep onder de curry en laat nog 2 min. doorwarmen. Verdeel de curry over de borden. Pel de eieren en halveer ze. Leg ze op de curry en werk af met de koriander.

Voedingsstoffen Voedingswaarden