Steak met choronsaus en groentefrietjes

Ingrediëten inbegrepen in de box

wortel
2 st
2 st
pastinaak
150 g
150 g
Provençaalse kruiden
0,5 tl
0,5 tl
bearnaisesaus
110 ml
110 ml
tomatenconcentraat
1 tl
1 tl
rundsteak
1 st
1 st

Niet inbegrepen in de box

peper
zout
arachideolie

Bereiding

  • 1
    1.

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de gekleurde wortelen en de pastinaak in dunne frietjes en schik ze in een ovenschaal. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Bak zo'n 30 min. in de oven.

  • 2
    2.

    Verwarm de bearnaisesaus en meng er het tomatenconcentraat onder. Hou warm.

  • 3
    3.

    Kruid de steak met peper en zout en bak kort aan in een pan met wat arachideolie. Serveer de steak met de groentefrietjes en de choronsaus.

Composants Valeur pour 100g